Margo Feestmateriaal
Verhuur tenten - bartafels - stoelen - feestmateriaal

U organiseert een feest of evenement ? En u bent hierbij op zoek naar geschikt feestmateriaal ?

Zoek niet langer verder ! Bij Margo Feestmateriaal kan u feesttenten huren, alsook bartafels en stoelen ! Dit alles is van hoge kwaliteit. De tenten zijn weer- en windbestendig en worden na gebruik steeds gepoetst. Zo bent u zeker dat u een onberispelijke tent krijgt voor uw feest.

Indien u geen tijd heeft om de tent zelf te plaatsen, dan is dat hoegenaamd geen probleem ! Margo Feestmateriaal kan dan de tent bij u thuis of op de locatie van het evenenement leveren én plaatsen. Is deze locatie binnen een straal van 10km van Malle, dan is de levering en plaatsing bovendien volledig gratis !

Onze statafels en stoelen zijn stevig, een absolute must indien deze niet op een verharde of op een onstabiele ondergrond worden geplaatst. Indien gewenst helpen wij u graag met het aankleden van het meubilair.

Een geslaagd tuinfeest of outdoor-evenement begint bij Margo Feestmateriaal ! Daarom laten we graag enkele van onze klanten aan het woord :

Fam. Geukens uit Turnhout : “Geweldige service ! Handig dat alles werd geplaatst door de mensen van Margo Feestmateriaal ! Zo konden wij ons concentreren op andere aspecten van ons feest...

Fam. Peeters uit Poederlee : “Het weer zat helemaal tegen, maar dankzij de feesttent van Margo Feestmateriaal konden we toch nog genieten van ons feest in de tuin…

Fam. Duchateau uit Zoersel : “Een absolute aanrader ! Veel kwaliteit voor weinig geld ! Ik weet alvast waar ik volgend jaar opnieuw mijn feestmateriaal ga huren !

Voor een overzicht van onze tenten en de verhuurprijzen, klik hier en voor onze huurvoorwaarden, klik hier.

Aarzel niet Margo Feestmateriaal vrijblijvend te contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder !

Het Margo Feestmateriaal team

<<< COMMUNIE, LENTEFEEST,... ? BESTEL DAN VÓÓR 31 JANUARI JE FEESTMATERIAAL EN GENIET VAN 10% VROEGBOEKKORTING !!! >>>


Neem ook een kijkje op de website van onze winkel : www.margolederwaren.be
!

Dorpsplaats 16
2390 Malle
03/312.02.32
Op afspraak